Opvoedopstelling voor opvoedingsvragen

Wanneer:
19 oktober 2022 @ 09:00 – 12:00
2022-10-19T09:00:00+00:00
2022-10-19T12:00:00+00:00
Waar:
Praktijk Newkidstoday
Noordeinde 2
6852JB Huissen
Contact:
Lisette ter Heerdt / Laura Vermeulen
06-41568559 / 06-41395751
OPSTELLINGSOCHTEND VOOR OPVOEDINGSVRAGEN


Zou je antwoord willen op een van de volgende vragen of heb je een andere opvoedingsvraag? Kom dan naar onze opstellingsochtend op woensdag 19 oktober of zaterdag 12 november.

Vragen die geschikt zijn om op te stellen kunnen bijvoorbeeld zijn:
– Hoe kan ik minder ruzie maken met mijn partner over de opvoeding?
– Hoe zorg ik dat de kinderen op een veel prettigere manier met elkaar om kunnen gaan?
– Ik voel me heel erg onzeker in de opvoeding van mijn kinderen, hoe kan ik dit veranderen?
– Ik ervaar tijdens de opvoeding vaak gevoelens van boosheid, onmacht, angst of verdriet. Hoe kan ik deze makkelijker loslaten?
– Hoe kan ik beter voor mezelf zorgen zodat ik als persoon en als ouder veel meer energie heb?
– Ik begrijp maar niet waarom het niet loopt in de opvoeding van mijn kinderen. Wat zit hieronder?

Hoe werkt de opstelling?
Je doet op 2 manieren mee. Als vraagsteller kan je een vraag of een thema in brengen die in de opstelling uitgewerkt wordt. De vraagsteller brengt een opvoedingskwestie in die hij/zij graag veranderd zou willen hebben. De andere aanwezigen kunnen worden ingezet als representant om het innerlijk beeld van de vraagsteller in de ruimte neer te zetten.
De andere deelnemers zijn representant. Je staat dan voor een persoon, thema of iets anders wat van belang is in de opstelling van de vraagsteller. Aan de representanten wordt gevraagd om te delen wat ze voelen en hoe ze het beleven op de plek in de opstelling.

Tijdens een opstelling kun je op een fijne manier onbewuste, belemmerende en meestal onzichtbare patronen helder  krijgen en direct verandering creëren.  Een opstelling is een krachtig middel om onverwerkte en onbewuste vraagstukken uit het verleden te helen. Als vraagsteller ontstaat er ruimte voor je eigen autonomie en ruimte om weer te verbinden met je familie, de positieve energie kan weer stromen en het probleem verdwijnt.

Praktische zaken
Er is per ochtend ruimte voor 2 vragen.
Datum: Woensdagochtend 19 oktober 09.00 -12.00
Zaterdagochtend 12 november 09.00 – 12.00
Locatie: Praktijk Newkidstoday, Noordeinde 2, 6852JB Huissen
Kosten: €149,- als vraagsteller, € 30,- voor representant.
Ouders die samen komen betalen 1x.
Aantal personen die mee kunnen doen: 8 mensen

Extra achtergrond informatie over een opstelling
Als mensen en sociaal wezen, maken we allemaal continue verbindingen. Een opstelling laat zien onder andere zien welke verbindingen je hebt met je familie, je huidige gezin en je gezin van herkomst. Gebeurtenissen uit het verleden hebben impact op de relaties onderling. Dit kan op een bewust maar ook onbewust niveau zijn.
Rationeel kunnen we als volwassen ouders heel goed snappen dat onze familie en onze herkomst een groot deel bepalen wat we belangrijk vinden in het leven. Echter, soms zijn we onbewust van patronen van ouders of andere familieleden die invloed hebben op vraagstukken die nu leven binnen jullie eigen opvoeding. Wil je ook antwoord op je vraag? Meld je dan nu aan voor onze opstellingsochtend. Aanmelden kan door een mail te sturen naar huisvoortalentontwikkeling@gmail.com of je kunt op Opvoedopstelling voor opvoedingsvragen (newkidstoday.nl) direct een aanmeldingsformulier invullen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.