Hoi! Mijn naam is Martine Miedema, moeder van twee heerlijke jongens, enthousiasteling, leergierig en gedreven.

Onderwijsprofessional, onderwijskundige en ECHA specialist begaafdheid.

Na jarenlange ervaring voor de klas heb ik de stap gemaakt naar het adviseren en coachen van leerkrachten die tegen uitdagingen aanlopen als het gaat om het begeleiden van (hoog)begaafde leerlingen in de klas. Ook heb ik daar het plezier ontdekt voor het geven van trainingen en workshops.

Op 1 maart 2023 (de verjaardag van onze oudste zoon) is Tien voor Talent geboren, waarmee ik nog meer kinderen en onderwijsprofessionals hoop te bereiken en te kunnen coachen en adviseren in de aanpak en het aanbod voor de fantastische groep (hoog)begaafde kinderen. Bij Tien voor Talent focussen we op jouw talenten en kwaliteiten en hoe je die kunt inzetten om tot ontwikkelingen te (blijven) komen. Gericht op het proces en doelgericht.

Bij Tien voor Talent kun je terecht voor individuele coaching (van kinderen), waarbij gesprekken met ouders/verzorgers altijd onderdeel zijn van het pakket. Daarnaast ben ik ook in te huren voor workshops en trainingen op locatie, waarbij de inhoud altijd afgestemd is jouw wensen.

Ik ontmoet je graag!

Voor meer informatie kijk op www.tienvoortalent.nl; mail naar info@tienvoortalent.nl of bel 06-13281035