Mijn naam is Laura Vermeulen van Praktijk Newkidstoday, energetische kinder- en oudercoaching .

Vanuit mijn ervaring en opleidingen op het gebied van hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid weet ik hoe gevoelig deze kinderen kunnen zijn. Ze ervaren veel prikkels die binnenkomen. Dit kan overweldigend zijn. Veel hoogbegaafde kinderen werken vanuit hun hoofd, vaak omdat dit veiliger is, dan hoeven ze niet te voelen.

Ik werk anders dan andere kindercoaches /therapeuten. In mijn optiek zijn er meerdere vlakken waarmee een kind geholpen kan worden. Vanuit de psychologie / standaard kindercoaching wordt er veel gewerkt met variaties op het 5G model: Gebeurtenis, gedachten, gevoelens, gedrag en gevolgen. Een kind wordt op allerlei manieren geholpen met het in kaart brengen van zijn of haar gevoelens of gedachten naar aanleiding van een gebeurtenis. Omdat hele gevoelige en slimme kinderen begrijpen hoe dit systeem werkt, passen ze zich vaak aan om maar mee te deinen in de maatschappij. Hierdoor lopen ze tegen zichzelf aan. Ze willen graag vanuit hun eigen identiteit reageren en oprecht naar zichzelf handelen maar missen soms de veiligheid in hun omgeving om dit te doen. Ze willen gezien, gehoord en erkend worden in hun zijn.  

Om dit te bereiken koppel ik een extra dimensie aan de coaching en begeleiding; wanneer het past bij het kind werk ik energetisch. Dit kan door meditaties, energetische behandelingen, bloesemremedies en etherische oliën. Dit lijkt wellicht ongrijpbaar en zweverig; echter heb ik legio kinderen en ouders geholpen die hetzelfde dachten en die hebben hun mening bijgesteld. Op een simpele, niet belastende manier kan uw kind geholpen worden zodat het vanuit hun eigen identiteit in deze maatschappij kan gaan staan.   

 

Meer informatie? Newkidstoday