Geen categorie

Dankema Ervaringsgroepen en coaching

Dankema Ervaringsgroepen en coaching is een initiatief van Eline van der Steen en Laura Vermeulen. Wij zijn van mening dat ieder kind mag zijn wie het is en dit geldt ook voor het hoogbegaafde kind. Het hoogbegaafde kind past zich veelal snel aan om maar niet af te wijken van het gemiddelde. Het kind raakt hierdoor zijn eigenheid kwijt.  Binnen onze ervaringsgroepen en coaching leren wij de kinderen en hun ouders te gaan staan vanuit hun unieke zelf, zodanig dat ze mee kunnen in de maatschappij zonder zichzelf in het systeem te verliezen. Wanneer je vanuit je eigen identiteit de wereld kan ontdekken, maakt dat je veel steviger staat en je basis voor je toekomst gelegd is.

U kunt bij Dankema terecht voor het volgende:

Ervaringgroepen voor hoogbegaafde kids

Kidsgroepen voor meer- en hoogbegaafde kinderen. Uitdagende creatieve opdrachten met als doel de eigen identiteit van het kind te verstevigen en vandaaruit het kind zijn ontwikkeling in te laten gaan op het gebied van faalangst, onderpresteren en zelfvertrouwen.

Individuele coaching

Individuele coaching voor kinderen en ouders. Begeleiding naar het intuïtieve deel in jezelf; wat maakt jou uniek en wat heb jij nodig om jezelf te ontwikkelen en laten zien in deze maatschappij?

Colleges / workshops

Voor ouders, leerkrachten, studenten en iedereen die in aanraking komt met HB-kinderen.  Ook kunnen we workshops in de klas geven.

www.dankema.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *